LOTTE KOHL DESIGN

SMYKKER, BRUGSKUNST, UNIKA
- håndlavet af porcelænsler

Kollektion

 

Min kollektion består af fire underkategorier: SMYKKER, BRUGSTING, JUL og UNIKA.

Under smykker finder du. Halskæder og øreringe. Under brugsting finder du kopper, urtepotter, varer og fugelmobiler. Under jul finder du: Julepynt, hjerter, fugle og engle. Under unika finder du forskellige specialopgaver, jeg har udført i samarbejde med andre virksomhedder. 

Klik på underpunkterne for at se hele kollektionen.

Min nye kollektionen af halskæder har spændende nye farvekombinationer i kuglevedhæng i marmor- look, en eller flere kugler sammen.

Kombiner og forny din smykkesamling. Kohldesigns smykker giver et ekstra boost til din personlighed. Det hvide porcelænsler kombineret med kontrast eller tone i tone i din påklædning giver utallige muligheder for udtryk, til daglig og til fest. Uanset hvad du vælger af Kohldesigns kvalitetssmykker, giver keramiksmykkerne et tidløst, varmt og naturligt look.

Creoler med transfer, der er 3 varianter: Dekoration med påfugl, med luftballonmotiv og endelig med vifteblomstmotiv.

Ørestikker – kollektionen med transfer har 3 varianter: Et par med fugle (næb mod næb), én med striber og én med luftballonmotiv.

Til kollektionen af øreringe fremstiller jeg stadig de efterspurgte Blad/blomst ørehængere. Bladene fås i hvid og sort, dertil blomst i 7 forskellige farver. Køb flere farver i blomst og sammensæt efter stemning og humør. Du har mulighed for at kombinere tøj og smykker, altid et elegant, feminint look.

Klik på underpunkterne for at se hele kollektionen.

Navn, adresse og øvrige kontaktoplysninger
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk