LOTTE KOHL DESIGN

SMYKKER, BRUGSKUNST, UNIKA
- håndlavet af porcelænsler

Kurser

Private, individuelle kursusforløb

Til dig der har lyst til at blive inspireret og få en kreativ oplevelse

Private keramikkurser i dit nærområde

Saml en gruppe interesserede og find et passende lokale, så kommer underviseren til jer.
Lotte kohl medbringer materialer og værktøjer og forud sammensættes programmet efter deltagernes ønsker.
Forløbet er ca. 8 undervisningsgange.
Afhængig af tidspunktet på året kan der fx fremstilles brugskunstemner til jul og påske, vaser, skåle og plantepotter. I kan forme kopper og krus i eget design med personlig dekoration.
Oplæg til nye teknikker ved hver undervisningsmoduls begyndelse.

Underviser brænder i egen ovn og der aftales tidspunkt for afhentning efter sidste undervisningslektion. Kontakt lotte@kohldesign.dk

En enkelt dag med keramik.

Saml en gruppe interesserede og find et passende lokale, så kommer underviseren til jer.
Lotte kohl medbringer materialer og værktøjer og forud sammensættes programmet efter deltagernes ønsker.
Afhængig af tidspunktet på året kan der fx fremstilles brugskunstemner til jul og påske.
I kan fremstille vaser, skåle og kopper i eget design med personlig dekoration. Lotte Kohl kommer med oplæg og ideer til fremstilling af forskellige emner.
En keramikworkshop varer som minimum 3 timer.
Underviser brænder jeres værker i egen ovn. og der aftales tidspunkt for afhentning.

Polterabend-arrangementer

Saml en gruppe, få et tilbud om en spændende event, en optakt til den store dag.

Tag kontakt til lotte@kohldesign.dk om et tilbud.

I får en fælles optakt efter forudgående aftale, hvorefter deltagerne afprøver forskellige teknikker, alt afhængig af hvor megen tid, der er til rådighed. Programmets længde og indhold sammensættes i samråd med underviser. Giv bruden/gommen et varigt minde og alle deltagerne en fornøjelig fællesoplevelse. Underviser brænder efterfølgende de fremstillede emner til senere levering.

Lotte kohl kommer ud til jer og medbringer materialer og værktøjer til det forudbestemte program. En keramik workshop varer som minimum 2 timer. Timeprisen er 1700,-kr. incl. moms. Prisen er incl. brændinger og materialer. Der skal minimum være 4 deltagere og max 12 deltagere. Et lille tillæg for materialer, når deltagerantallet er over 8. Er I flere koster det et tillæg. Jeg kan evt. anvise et lokale.

På to timer kan I fx nå hver at fremstille 2 ting, det kan være: En lille håndlavet skål, en kop og et navne- skilt. Har I mere tid kan vi nå lidt flere ting, vaser, skåle, plantepotter, fade og figurer, alt efter jeres ønsker.

I kan også lave et fællesprojekt til brudeparret. Det kunne være et sæt snack-skåle med en stor skål og x antal mindre skåle. Det kan også være et kagefad med tilhørende kaffekrus. Sammen finder vi en ting der binder de forskellige dele sammen, det kan være en bestemt farve, et særligt stempel på alle ting, eller noget helt tredje, der kan være med til at gøre jeres gave til brudparret, mere personlig.

Kunne I tænke jer en endnu mere feminin workshop, kan Lotte Kohl også tilbyde at undervise i fremstilling af porcelænssmykker. Hver deltager kan fremstille op til 10 smykkedele. Underviseren kommer med oplæg og ideer til smykkefremstilling. Det vil også være muligt at tilkøbe smykkedele til at montere porcelæns- delen på. Efterfølgende brændes og glaseres jeres produkter til senere afhentning.

Programmets længde og indhold sammensættes i samråd med underviser. Giv bruden/gommen et varigt minde og alle deltagerne en fornøjelig fællesoplevelse. Tag kontakt til lotte@kohldesign.dk om et tilbud

NB. Vælger I at lægge jeres arrangement mere end en times kørsel fra Vejle, tillægges et beløb til kørsel.

Private kurser for virksomheder i tegning for hold

Styrk sammenholdet blandt kollegerne, samvær på en anden måde. Virksomheder giver sammenholdet et boost, godt kollegaskab skal plejes!

Antal deltagere: max 20

Aktiviteten tager ca. 2 timer.

Kursusindhold: Vi tegner hinanden i gruppen, og I får et kreativt indslag I jeres overordnede kursus, dagsprogram. I får en kort introduktion til det at tegne og til at tegne menneskekroppen.

Lidt tegneteori, et par småøvelser

Genstandstegning

Tegne hinanden i hel figur, med tøj!

Eventuelt, hvis tiden tillader det, prøve hurtigtegning med kul

Pris: 3.500 kr. + moms (inklusiv forberedelse samt papir og tegneredskaber).

Jeg har mulighed for at komme til jer og medbringer tegneredskaber og rekvisitter. Ingen specielle krav til lokalet. Lotte Kohl, Kohldesign, 28768390, lotte@kohldesign.dk, www.kohldesign.dk

Navn, adresse og øvrige kontaktoplysninger
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk